Pages

Assalamualaikum w.b.t


What I write about might not be what I feel. It could be random. It could be about you, you or you. Or it could be about me. This is how I see the world. At least from what I saw through this thick spectacles.

:)

Monday, February 10, 2014

Ex.

Share

assalamualaikum wbt. 

Aku ni, kalau aku sayang, aku sayang betul. Tapi, kalau aku dah let go, memang aku let go betul. Sebab tu aku takde masalah nak kawan dengan ex aku. Kawan-kawan aku je yang ada masalah bila aku cakap aku kawan dengan ex aku. Macam perbualan antara aku dengan seseorang yang aku kenal:

Aku: Pelik ke kalau saya still kawan dengan ex saya? Saya dah takde rasa so saya tak kisah pun dia contact saya ke apa. Dia macam balik kepada masa berkawan sebelum couple dulu. Takde apa-apa rasa dalam hati. Nothing.
Dia: Tak pelik tapi tak ramai orang buat. 
Aku: Oo. Yelah, saya kan rare, sebab tu saya buat. 

Okay ayat last tu aku letak je. Hahaha

Wednesday, February 5, 2014

The Bucket List.

Share

I wanna kiss you in the middle of Times Square, NYC. 

I love the thought of getting immersed in our own world while people are bustling around us. 



Saturday, February 1, 2014

Aiskrim.

Share

assalamualaikum wbt.

Malam-malam perut memanggil aiskrim. Cheat night. Aci kan? Hehe. Baiklah. Nanti saya ganti dengan jogging double dose. 

Ini salah satu perangai pelik aku sebenarnya. Aku akan jadi sangat-sangat mengidam aiskrim time tengah period pain. Memang perangai mintak penyakit.