Pages

Assalamualaikum w.b.t


What I write about might not be what I feel. It could be random. It could be about you, you or you. Or it could be about me. This is how I see the world. At least from what I saw through this thick spectacles.

:)

Wednesday, February 29, 2012

Dear my roommate,

Share
assalamualaikum wbt.

Get well soon! I am missing your usual self. Cepat-cepat sembuh then gelak kuat-kuat untuk saya ye. Rindu tahu sume benda tu. :)



Tuesday, February 28, 2012

Cerita love. Cerita hati.

Share
assalamualaikum wbt.

How can I love when I'm afraid to fall?

Syg, to love, you cannot be afraid. If you are afraid, then it will not happen. In love, you have to take the risks. Yeah, I know taking the risk is a lotttt to take. But, wouldn't it be sweet if it works? If it doesn't work, then there will be something more waiting for you ahead. ALLAH SWT sayang pada hamba-hambaNYA. Teramat sayang. Kita, manusia ni je yang kadang-kadang lupa akan hakikat tu. Apa yang diberi, dikurniakanNYA itu ada hikmahnya. Walau pahit mana pun ia, tetap akan ada kemanisan di sebaliknya.

Perfect love. Does it exist? As for me, no, it doesn't. Why? Because people are not perfect. Love. When there is love, there will be a relationship. Be it husband-wife, friends, family, etc people who are in the relationship will never be perfect hence there is no perfect love. But, there is true love. Where the people in it complement each other. The presence of one person complete the other. We cannot find perfect people. But, we can find people who make us perfect with his/her presence. And it will be a true love. Ingat senang nak terima orang lain sekali dengan pakej baik buruk dia? Susah tahu? Tapi kalo kau boleh terima, kau cukup power untuk dapat true love itu.

Accept the other the way he/she is. In the end you will find out that he/she makes you complete with his/her strength. And you yourselves make his/her weakness becomes nothing with your own strength.

And, we, women, need to be wooed. It doesn't have to be big, complicated things. Simple good nights and good mornings, if done with heart, is more than enough to touch our hearts. :)

*topik yang merupakan sumber inspirasi dari isi chat dengan one of my best-est friend.

Thursday, February 23, 2012

Ayam.

Share
Tak semua kau rancang akan berlaku
Mungkin nasib tak menyebelahi aku
Entah mengapa engkau yang aku cinta
Mungkin lebih baik kau ku lepas saja
Ini tidak adil tidak adil baginya
Ini tidak adil tidak adil bagiku
Ini tidak adil untuk kau bertanya jika ku mencintaimu juga
Tidak adik tidak adil baginya
Kau tak pernah cuba memahami aku
Cinta kau ucap tak pernah engkau tunjuk
Dan bila tiba saat ku kehilangan
Beban yang tak pernah kau cuba ringankan

Dan aku memang penakut
Mengakui cinta kepadamu
Seribu kali ku cuba ucapkan
Dia bersamamu
Kau bukan milikku
Dan engkau pun tahu
Kau bukan milikku

*And I have been a freaking coward. Who can't really say what's in her mind. Can you decipher my mind? Oh, you can't, can you? Guess I have to tell you by myself then. But, how?

Tuesday, February 21, 2012

Another quote

Share
assalamualaikum wbt.


Failure doesn't mean you're a failure,
it does mean you haven't succeeded yet.

Failure doesn't mean you have accomplished nothing,
it does mean you have learned something.

Failure doesn't mean you have been a fool,
it does mean you have a lot of faith.

Failure doesn't mean you have been disgraced,
it does mean you are willing to try.

Failure doesn't mean you don't have it,
it does mean you have to do something in a different way.

Failure doesn't mean you are inferior,
it does mean you are perfect.

Failure doesn't mean you've wasted your life,
it does mean you've a reason to start afresh.

Failure doesn't mean you should give up,
it does mean it will take a little longer.

Failure doesn't mean God had abandoned you,
it does mean God had a better idea!
-Robert Schuller-

Oh oh.

Share
assalamualaikum wbt.

Oh, I really have a thing for mata-kuyu-boys. And yep. They say chicks looooove bad boys. Betul kot. Sebab logik tak aku boleh terjatuh dekat Klaus (Vampire Diaries) yang super jahat tu? Tak logik tahu? Tapi... tapi... dah terjatuh dah. Cane nih? Jangan buatnya hubby pun bad boys jugak sudah la ye. Nauzubillah. Nakal takpe. Huahuahua~ :D

*Satu lagi post gatai. Haih,apa nak jadi nih cik fana oi?

Monday, February 20, 2012

Encik Mimpi, boleh tolong tak?

Share
assalamualaikum wbt.

Adeila Encik Mimpi. Boleh tolong tak? Boleh tak stop dari masuk mimpi saya? Memang la mimpi yang awak ada tu buat saya terawang-awang tapi bila dah bangun je dari tidur awak buat saya kecewa tahu?Kecewa sebab awak tak wujud dalam realiti yang saya tengah hidupkan ni.

Eh, jap. Awak wujud lah. Tapi bukan dalam realiti saya. Entah bila awak nak ada dalam realiti saya, saya pun tak tahulah.

*okeh, ini ialah post gatai. Sila abaikan ye. -_-"

Train?

Share
assalamualaikum wbt.

I once board a train. But then, I realized that the train is heading in wrong direction. Hence, I got off the train.

Now, I am waiting. And waiting. Waiting for the next train.

When will the next train come?

Tuesday, February 7, 2012

:)

Share
assalamualaikum wbt.

Everything's gonna be okay eventually. InsyaALLAH.

Saturday, February 4, 2012

Share

assalamualaikum wbt.

Kau nyatakan ini. Hatiku terluka. Kau nyatakan itu. Dan hatiku terluka lagi.

Kenapa?
Aku juga tidak pasti.

Kadang-kala aku juga tidak memahami diri ini. Tolonglah. Zahirkan yang tersirat. Agar aku memahami apa yang kau katakan. Dan agar aku dapat membaiki kekuranganku yang terzahir di pandanganmu.