Pages

Assalamualaikum w.b.t


What I write about might not be what I feel. It could be random. It could be about you, you or you. Or it could be about me. This is how I see the world. At least from what I saw through this thick spectacles.

:)

Sunday, February 28, 2010

Share
Broken Wings
Trinity Blood

I know this will not remain forever
However it's beautiful
Your eyes, hands and your warm smile
They're my treasure
It's hard to forget
I wish there was a solution
Don't spend your time in confusion
I'll turn back now and spread

My broken wings still strong enough to cross the ocean with
My broken wings How far should I go drifting in the wind
Higher and higher in the light
My broken wings still strong enough to cross the ocean with
My broken wings How far should I go drifting in the wind
Across the sky, just keep on flying

keisoku no dekinai itami to keisoku no dekinai jikan no nagare ga
subete wo uemete shimaou to shite mo
sore demo watashi ni wa kanjirareru
sora kara ochite kuru no wa ame de wa nakute. . .

Did I ever chain you down to my heart
'Cause I was afraid of you?
No, I couldn't hold any longer
Love is not a toy
Let go of me now
The time we spent is perpetual
Our future is not real
I'll leap into the air

My broken wings still strong enough to cross the ocean with
My broken wings How far should I go drifting in the wind
Higher and higher in the light
My broken wings still strong enough to cross the ocean with
My broken wings How far should I go drifting in the wind
Across the sky, just keep on flying

sora kara ochite kuru no wa ame de wa nakute. . .


*even with these broken wings, i will go through all this.i will go through everything to be with you. just say that you will wait for me. and be with me there. because i will need you when i arrived as i will need to mend these broken wings. and i know that you can do that for me.ibu ayah, anakmu ini akan sampai ke pangkuanmu nanti..nantikan kepulangan diri ini.sesungguhnya diri ini sangat mendambakan kehadiranmu..

Monday, February 22, 2010

Share
BUSINESS STATISTICS
FIRST TEST FOR THIS SEM

MOGA SEMUANYA BERJALAN DENGAN BAEK
AMIIN..

selamat berjaya semua!!

Friday, February 19, 2010

Share
Karena Wanita Ingin Dimengerti
Ada Band

Lekuk indah hadirkan pesona
Kemuliaan bagi yang memandang
Setiamu simbol keagungan khas perawan yang;
kau miliki

Akulah pengagum ragamu
tak ingin ku menyakitimu
Lindungi dari sengat dunia yang mengancam
Nodai sucinya lahirmu

Karena wanita ingin dimengerti
Lewat tutur lembut dan laku agung
Karena wanita ingin dimengerti
Manjakan dia dengan kasih sayang

Ingin kuajak engkau menari
Bermandi hangat cahaya bulan
Sebagai tanda kebahagiaan bagi semesta cinta kita

Karena wanita ingin dimengerti
Lewat tutur lembut dan laku agung
Karena wanita ingin dimengerti
Manjakan dia dengan kasih sayang

Bintang terang itulah diri mu
Janganlah redup dan mati
Aku di belakangmu memeluk dan menjagamu

Karena wanita ingin dimengerti
Lewat tutur lembut dan laku agung
Karena wanita ingin dimengerti
Manjakan dia dengan kasih sayang

*kerana wanita ingin dimengerti.kerana bukan semua benda yang wanita lakukan bisa diungkapkan dengan kata-kata.terserah pada kaum lelaki bagaimana untuk menafsirkannya.

Saturday, February 13, 2010

talk

Share
people used to talk.but they never know what actually happen.u do not know me.so stop talking about me.

@>----

Share
u cannot touch love.yet you can feel it.you cannot see love.yet you can know it's there.love will come without you noticing it.love will come even you do not acknowledge it.because love is not yours to give.love is HIS to give.

*bersyukurlah pabila dikurniakan cinta.
**oh,merindui mereka.

SELAMAT ULANG TAHUN!!

Share
SELAMAT ULANG TAHUN SYG.

moga panjang umur murah rezeki.moga berjaya di dunia dan di akhirat.moga bertemu jodoh yang baek.dan moga berbahagia senantiasa.

*bila senang kite jumpa ye.=)



Friday, February 12, 2010

coretan.

Share
ada sesuatu yang ingin diluahkan.tapi tidak terluah.ada sesuatu yang ingin dikatakan.tapi tidak terkeluar.

then should i keep my mouth shut?
Share
When You Say Nothing At All
Ronan Keating

It's amazing
How you can speak
Right to my heart
Without saying a word,
You can light up the dark
Try as I may
I could never explain
What I hear when
You don't say a thing

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say Nothing at all

All day long
I can hear people
Talking out loud
But when you hold me near
You drown out the crowd
(The crowd)
Try as they may
Could never define
What's been said Between your Heart and mine

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say Nothing at all

The smile on your face
Lets me know
That you need me
There's a truth
In your eyes
Saying you'll never leave me
The touch of your hand says
You'll catch me
Whenever I fall
You say it best
When you say Nothing at all

You say it best When you say Nothing at all
You say it best When you say Nothing at all

The smile on your face
The truth in your eyes
The touch of your hand
Let's me know
That you need me

*sgt suka lagu ni.sejak dari skul ag..=)

Tuesday, February 9, 2010

Share
nk jd xde perasaan mcm ainul boley x?hee

Friday, February 5, 2010

good luck!

Share
ALL THE BEST UNTUK SEMUA SKUAD DEMO PSSCMUTP YANG AKAN PERFORM UNTUK MARTIAL ARTS NIGHT MALAM INI.

SEMOGA BERJAYA!!

Wednesday, February 3, 2010

tension

Share
yes saya tension.tension dengan keje yang berlambak2.*padan muka.yang p cari 2 apsal*saya tension dengan perasaan ini.

seyes,kalo bley saya sangat sangat teramat teringin untuk melepaskan rasa ketidakpuasan hati ini terhadap anda.kamu buat saya sakit tahu?huh,seyes saya menyesal rapat dengan anda dulu.kalo ini sakit yang anda bagi dekat saya saya xkesah langsung kalo xde anda.seyes rase menyesal ada anda kalo time2 yang saya perlukan anda anda tinggalkan saya tanpa sepatah kata langsung!di saat saya memerlukan seseorang dulu tiada lain yang saya harapkan hanya anda memahami saya dan dapat mengurangkan tekanan yang saya alami dulu.tapi tiada apa yang saya dapat melainkan kehilangan.betapa hancur hati apabila orang yang sangat rapat dengan kita tiba2 menjauhkan diri.bila cakap pun bley sense yang anda mau lari dari cakap dengan saya.saya tau ape yang saya buat salah dan saya sangat menyesal tapi apa yang anda buat sangat menyakitkan.sangat sakit tahu?

benda ni da lame berlalu kn?da 1 sem da pun.tapi nape sekarang saya tulis di sini?nape still xbley get over this?sebab saya rasa sakit yang anda bagi ini sangat sakit yang tak pernah orang lain bagi dekat saya.even die sekalipun.kalo ade list 'my top penyebab saket' anda lah di tangga paling atas.ari tu saya da oke siket.tapi selepas kejadian hari 2 saket itu datang balik.dan semakin menikam di dada.betullah orang cakap.luka bley sembuh.tapi parut tetap ada.

hari ini saya tengok anda bahagia.gembira.baguslah.walaupun jujur cakap saya sedikit teringin anda merasa sakit yang anda bagi ini.xpe.TUHAN itu maha adil.dan saya harap anda tidak melakukan apa yang anda lakukan pada saya ini terhadap orang lain walaupun saya terdengar anda turut melakukan ini terhadap dua orang rakan rapat saya.

hati ini sakit.bilekah akan sembuh?